Du er landet på Stavgang.dk, det helt rigtige sted at finde vandrestav. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vandrestav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sammenklappelig vandrestav (sort)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Sammenklappelig vandrestav (sort)” fås til 399,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Sammenklappelig vandrestav (rød)

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Sammenklappelig vandrestav (rød) til kun 399,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk)

Næste anbefaling er “Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk)”.

Dagens bedste tilbud på “Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk)” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 100,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Vandrestave, grøn, med to typer greb

Produkt nummer 4 på vores “vandrestav-liste” er Vandrestave, grøn, med to typer greb som du lige nu kan købe for 349,- hos LivetSomSenior

Se hos LivetSomSenior ❯❯

6: Black Diamond Trail vandrestave

Sidste produkt på vores liste er Black Diamond Trail vandrestave som vi har fundet til 750,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vandrestav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vandrestav:

Dyreste Vandrestav på listen er Masters Trecime Carbon Vandrestav – 2 stk. fra Outmore.dk med en pris på 1432.95. Billigste udvalgte Vandrestav er Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk) som du kan købe for 100.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 1332.95 kr.
Ovenstående Vandrestav data og priser er hentet fra 7 butikker (LivetSomSenior, Campstuff, Apuls.dk, Outmore.dk, GrejFreak.dk, Backpackerlife.dk, 55Nord.dk). Alle Vandrestav tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav: