Du er landet på Stavgang.dk, det helt rigtige sted at finde vandrestav. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vandrestav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vandrestave, grøn, med to typer greb

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Vandrestave, grøn, med to typer greb” fås til 349,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Sammenklappelig vandrestav (sort)

Anden anbefaling har vi fundet hos LivetSomSenior, hvor du kan købe Sammenklappelig vandrestav (sort) til kun 399,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

3: Black Diamond Trail vandrestave

Næste anbefaling er “Black Diamond Trail vandrestave”.

Dagens bedste tilbud på “Black Diamond Trail vandrestave” har vi fundet hos LivetSomSenior hvor prisen lige nu er 750,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

4: Dupsko til vandrestave på 9 mm (4 stk)

Produkt nummer 4 på vores “vandrestav-liste” er Dupsko til vandrestave på 9 mm (4 stk) som du lige nu kan købe for 100,- hos LivetSomSenior

Se hos LivetSomSenior ❯❯

6: Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk)

Sidste produkt på vores liste er Dupsko til vandrestave på 12 mm (4 stk) som vi har fundet til 100,- hos LivetSomSenior.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

Flere produkter.

De 6 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste vandrestav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse vandrestav:

Dyreste Vandrestav på listen er Masters Trecime Carbon Vandrestav – 2 stk. fra RejseGear.dk med en pris på 1499.00. Billigste udvalgte Vandrestav er Dupsko til vandrestave på 9 mm (4 stk) som du kan købe for 100.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 1399 kr. – de 6 Vandrestav vi har fundet koster i gennemsnit 4819.48 kr.
Ovenstående Vandrestav data og priser er hentet fra 14 butikker (LivetSomSenior, 55Nord.dk, MAXiPRO, Outmore.dk, GrejFreak.dk, ScandiHills.dk, RejseGear.dk, Campstuff, OutdoorPro.dk, Outdoor i Centrum, Backpackerlife.dk, Helsebixen.dk, Apuls.dk, Gucca.dk). Alle Vandrestav tilbud er opdateret i dag 09-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandrestav guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandrestav blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandrestav: